• biuro@gdp-krakow.pl

Nasz zespół

Członkowie Zarządu:

Wiesław Zaleszczuk

Założyciel i Prezes Zarządu Grupy Doradczej Projekt.

Socjolog – absolwent Uniwersytetu Jagiellońskiego oraz Uniwersytetu Łódzkiego, Wyższej Szkoły Bankowości w Warszawie oraz Wyższej Szkoły Europejskiej w Krakowie (studia podyplomowe z zakresu zarządzania).

Certyfikowany trener oraz autor i realizator wielu programów szkoleniowych dla biznesu, samorządów, administracji rządowej i organizacji pozarządowych. Ekspert i konsultant renomowanych firm doradczych      (IMC Consulting, WYG International, CapGemini, Ernst & Young, DelPiero). Szkoleniowiec w zakresie zarządzania, tworzenia i realizacji projektów, organizacji i restrukturyzacji firm, negocjacji oraz komunikacji.

Specjalista w zakresie usług rynku pracy oraz outplacementu. Od 2000 roku zajmuje się pozyskiwaniem środków unijnych oraz zarządzaniem i rozliczaniem projektów.Twórca, realizator i szef projektów z zakresu Rozwoju Zasobów Ludzkich i rynku pracy finansowanych z funduszy amerykańskich i Unii Europejskiej (Bank Światowy, PHARE i EFS, EQUAL).

Zespół GDP:

Małgorzata Bosak